Ved landsmøter, årsmøter, kongresser og lignende kan vi arrangere at et besøk på daikai inngår som en populær valgmulighet i programmet for grupper av ledsagere. For grupper på 5 personer eller mer ønsker vi forhåndsbetaling, og eventuelle endringer må normalt gjøres senest innen 2 dager før booking-tidspunktet. Fredag.04 - kl 11:00 til 19:00. Adresse, avbestillinger, vi har som policy at vi ønsker at booking hos oss skal være så stressfritt som mulig. Ta gjerne kontakt på email hvis dere har planer om et spesielt arrangement der vi kan være med på å lage et skreddersydd tilbud. Spør Marit K om DaiKai Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC. Spør Kristin B om DaiKai, denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC. Vi ble spurt fra start begge to om den som behandlet hadde riktig trykk. Up to 50 off. Everyone on the same page. Perfekt sted for en venninnedag på SPA.

Kåte bilder gratisxtreffen

Viking Ship Museum, oslo, visit for: 1h 30min, akershus Castle and Fortress (Akershus Slott og Festning). Filtrer 2 6 av 9 anmeldelser, anmeldt. Vurdering fra reisende, ypperlig5, svært bra1, gjennomsnitt0. Det samme gjelder dersom du ønsker spesielt hard eller myk massasje eller har en preferanse for mannlig eller kvinnelig terapeut. Vi hadde først en time med Kinesisk Tui Na og deretter halvtime med massasje på bena. Litt skuffende når man betaler 2200kr for noe sånt! På slutten av behandlingen repeterte terapeuten at hun vanligvis ikke gjør behandlingen og ga meg en forklaring jeg ikke hadde bedt om om hvordan hun hadde vært i et møte og de hadde trukket henne til å gjøre behandlingen fordi de var korte. Mer Vis flere anmeldelser). Massjasjen var ekstremt dårlig. Timebestilling, timebestilling kan gjøres enten direkte på vår her eller via telefon. Vurdering fra reisende, ypperlig 6, svært bra 1, gjennomsnitt 0, dårlig. Jeg var geistret, men jeg fortalte henne så lenge jeg fikk timen, og behandlingen jeg betalte for det ville være. Oslo, visit for: 3h, museums, fram Polar Ship Museum, oslo, visit for: 2h 30min, holmenkollen Ski Museum and Ski Jump Tower. Våre gavekort som gir 10 rabatt ved kjøp av 10 timer og 15 rabatt ved kjøp av 20 timer er både prisgunstige og en effektiv måte å administrere bedriftens bruk av daikai for både representasjon, team-building og andre interne eller eksterne arrangementer. Jeg er der for å få en massasje og slappe av, ikke føler at du går ut av veien for å gi meg bare noe av det jeg betalte for.

sexklubb i oslo daikai massasje oslo

alle språk, norsk (5 engelsk (3 svensk (1). Fikk massasje her i presang. April 2018 via mobile enheter. Et helt selskap på inntil 20 personer kan komme og få forskjellige typer massasjebehandlinger samtidig fordelt på flere rom, eventuelt inntil ca 40 personer kan være hos oss samtidig hvis man deler seg i to eller flere puljer og bytter på å slappe av med. Atmosfæren er beroligende og japansk stil, og det er vann, te og frukt klar for deg både før. August 2017, flott atmosfære, subpar service, jeg var opprinnelig imponert over spaet, mottakelsesopplevelsen og venterområdet. Du får en bekreftelse på sms når din reservasjon er i orden. Hvis du bestiller for 2 eller 3 personer samtidig vil vi gjerne vite om dere ønsker å være sammen i et felles dobbeltrom eller trippelrom, eller om dere ønsker rom hver for dere. Jeg vet at ting skjer utenom noen, men de burde ikke ha påvirket min erfaring.


Norway dating stavanger massage


Lørdag.04 - kl 10:00 til 20:00. Veldig god mottakelse, delikate lokaler, god service av alle vi møtte, god og dempet stemning. Så forlot hun rommet for et par minutter, og da hun kom tilbake sa hun at det var OK, jeg skal ta vare på deg. Skriv en anmeldelse, anmeldelser (9). Våre eksklusive suiter for 2 personer, Silkesuiten og Perlesuiten, med utsøkt design og god plass kan skape en uforglemmelig opplevelse. Oslo, visit for: 1h 30min, bestexstilling stikkende smerter i underlivet the Norwegian Museum of Cultural History. Våre åpningstider påsken 2017, frem til og med onsdag 12 april vanlige åpningstider 10:00 til 22:00 alle dager. Dårlig2, forferdelig0, se hva reisende sier: Filtrernorsk, oppdaterer listen. Vi har god plass til grupper på 25 gratis hookup sex nettsteder sikt personer eller mer, og kan for eksempel tilby kombinasjoner der deltagerne veksler mellom velværebehandlinger og seminarer/foredrag med forskjellige aktuelle vinklinger. Vi hadde først en time med Kinesisk Tui. Juan gjorde en flott jobb og var så innbydende og høflig og brukt riktig trykk. Oslo, visit for: 2h, munch Museum, oslo, visit for: 2h 30min, kid Friendly Attractions, the Kon-Tiki Museum. Spør Hilde bestexstilling stikkende smerter i underlivet L om DaiKai Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC. Popular, vigeland Museum, oslo, visit for:.
Oslo milf spruter.